Инвалидна количка ПОД НАЕМ

Ако Ви се налага да ползвате инвалидна количка за кратък срок, може да наемете такава на достъпна цена за колкото време ви е необходима. Няма нужда да закупувате инвалидна количка за кратък период, тъй като са прекалено скъпи. 

Услугата, която ви предлагаме е отлична за краткосрочно възстановяване след операция, временно ползване по време на пътуване или специални нужди.

Условия за наемане:

– Наемът на инвалидната количка е по 4 лева на ден, като минималния срок за наемане на помощното средство е 5 календарни дни.

– При наемането се заплаща депозит в размер на 100 лв.

– Връщането на инвалидната количка трябва да бъде във вида, в който е била наета, без повреди и почистена.

– Сумата на наема се изчислява като  броя на наетите календарни дни се умножат по 4 лв. на календарен ден, започвайки от деня на получаване. Деня на връщане на количката също се счита за нает.

– ВЪЗМОЖНОСТ: Имате възможност да наемете инвалидната количка за 24 часа на цена от 15 лв.

– При връщане на непочистена количка се удържат 20 лв. от депозита.

– Количката може да вземете от място в гр. Пловдив, кв. Коматево, ул. Захаридово или ние да ви е доставим до адрес, като има допълнителна такса за доставка.

При нас също така може да намерите – болнични/ортопедични легла под наем, кислороден концентратор за кислородна терапия под наем, антидикубитални матраци, проходилки и други необходими неща за възстановяване.

Ние Ви предлагаме достъпни цени и високо качество на услугата оценено от над 30 души с 5 звезди в Google Отзиви.